Verhuur

Accomodatie:

Onze blokhut ‘de Brim’ is gelegen aan de Vlasstraat 18 in Someren-Eind.
De blokhut is gebouwd in 1997 en is volledig uit hout opgetrokken. De blokhut heeft de beschikking over twee speelzalen; een grote en een kleine.
Boven de grote zaal bevinden zich twee opslagzolders die niet toegankelijk zijn.
Daarnaast is er een keuken/staflokaal met alle voorzieningen aanwezig. Er is een sanitaire ruimte met een wasbak, twee douches, twee toiletten en een urinoir. Buiten hebben we de beschikking over twee speel- & kampeervelden en een buiten toilet. Het grote veld is ongeveer 3500 m² groot. Hier bevind zich ook onze kampvuurcirkel, die plaats biedt aan ongeveer 200 mensen. Achter onze blokhut hebben we een extra gebouw dat dient als opslag en Explorer ruimte. Dit gebouw biedt tevens ruimte voor maximaal 15 personen en is voorzien van een douche en toilet.

Kosten:

Voor de actuele kosten kunt u onze huurovereenkomst bekijken.

Omgeving:

In de omgeving zijn er tal van leuke activiteiten te beleven. De blokhut grenst aan het dorp Someren-Eind waar leuke tochten of spellen gedaan kunnen worden. In het dorp licht een grote speeltuin Prinses Irene, erg leuk voor kinderen tot +- 10 jaar.  Op een afstand van +- 3 km bevind zich een buitenzwembad, ga naar een van de natuurgebieden De Peel en het Keelven in de omgeving, ga paintballen, dansworkshop (ook op locatie),  doe en huifkar- of tractortocht of volg een workshop chocolade maken of koken op kampvuur.

Contact:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze beheerder Joep Toonen.
Bel 06-41710620. Telefonisch bereikbaar in de avonden doordeweeks en in het weekend ook overdag of mail naar verhuur
Het huurcontract kun je hier downloaden.

verhuur1 verhuur2
verhuur3 verhuur4
OLYMPUS DIGITAL CAMERA verhuur6
verhuur7